Nederland, Groesbeek wandelen

Ben jij klaar voor een tof avontuur samen met jouw hond? Vind je het leuk om nieuwe mensen en honden te ontmoeten? Raakt jouw hond, net als jij, niet uitgewandeld? En wil je wel eens een nieuwe omgeving ontdekken, vol heuvels, dalen en avontuur?

Ga dan gezellig mee!

Samen met een groep mensen en honden gaan we op ontdekkingsreis in de prachtige omgeving van Milsbeek, Molenhoek, Mook, Groesbeek, Malden én Nijmegen. We lopen door Gelderland, Limburg én een stukje door Duitsland. Er is zoveel te ontdekken in de omgeving.

Data:
31 mei 2024 tm 2 juni 2024
(vol)

6 september 2024 tm 8 september 2024

 

Hoe ziet het avontuur eruit?

Trek je wandelschoenen maar vast aan, de omgeving zit vol klimmen en dalen! We wandelen door de bossen, langs de weilanden en over de prachtige heide. Langs grote grazers, wijngaarden en oorlogsmonumenten. Er is zoveel te zien!

Elke dag wandelen we gemiddeld 15 tot 20 kilometer. Voor elke dag heb ik een compleet andere route uitgestippeld van ongeveer 17 km, maar soms een stukje meer. Er zijn grote delen waar de honden aan de lijn moeten, maar we lopen ook zeker door losloopgebieden. Deze zullen voornamelijk in de bossen zijn.

Wine&Hike

We zitten bij Groesbeek in HET wijngebied van Nederland. We gaan daarom ook bij de wijnboer een heerlijke wijnproeverij houden, waarbij de wiijnboer zelf verteld over zijn wijngaard, de druivensoorten en de werkwijze die hij toepast om deze wijn te verkrijgen. Natuurlijk kan je deze wijn ook ter plaatse kopen bij hem! Ondertussen zal hij heerlijke verse pizza’z bakken voor ons terwijl wij aan het proeven zijn!

 

Accomodatie:

We overnachten op een privéterrein met 4 blokhutten en 2 trekkershutten erop. Het terrein is voor 3/4 omheind, alleen de achterkant naar het gras weiland is open. De honden kunnen lekker vrij over ons terrein heen bewegen. Er is een grote zwemvijver met strandje voor de blokhutten waar de honden (en misschien wij zelf?!) lekker kunnen plonsen.

De locatie is in het kleine dorpje Milsbeek. Dit ligt in Limburg, vlakbij de grens naar Gelderland en Duitsland. Hier huren we de 4 blokhutten en 2 trekkershutten. In de nabije omgeving zijn geen andere vakantiehuisjes, dus we hebben alle rust en ruimte om ons heen.

Per blokhut zijn er 2 slaapkamers beschikbaar. Eén daarvan met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. Er is een lekker warme douche, toilet, zitgedeelte en een paar kleine kookvoorzieningen. Geen zorgen, je hoeft niet zelf te koken, dat doen we bij de eigenaren in het Restaurant. Bij mooi weer gaan we buiten BBQ-en!
Per trekkershut zijn er 2 bedden. Ze zijn eenvoudig ingericht en de toilet en douche is iets verderop onder het restaurant.

Per blokhut of trekkershut is er ruimte voor 2 personen en maximaal 2 honden. Als je gezellig alleen komt met je hond, dan deel je de blokhut met één andere persoon en zijn of haar hond. Kom je als stel, dan heb je de blokhut voor jullie 2 alleen. De trekkershutten kan je wel alleen huren zonder meerprijs. Als je het gezellig vind, kan je uiteraard ook de trekkershut delen met een vriend of vriendin die samen met je boekt. Bij de trekkershutten, delen wij geen tweede persoon bij je in.

De indeling van de slaapplekken maak ik niet vooraf. Natuurlijk kun je dit altijd aangeven als je samen met iemand komt of als je een voorkeur hebt. Tijdens de eerste wandeling hebben wij en de honden de hele dag de tijd om elkaar te leren kennen. Tegen de tijd dat we terug zijn, kunnen we samen als groep beslissen wat de beste match is voor iedereen.

 

Wat gaan we doen?

We komen aan op de wandellocatie voor een kennismakingswandeling om 14.00. Dit is een parkeerplaats bij Groesbeek. Hier gaan we een wandeling maken tussen de 5 a 8 kilometer. We kunnen kennis maken met elkaar en de honden leren elkaar op deze losloop route goed kennen. Na de wandeling zullen we naar de accommodatie gaan en gaan we onszelf lekker even installeren in de hutten. Het diner is in het Restaurant van de accommodatie. Bij mooi weer zal dit een BBQ zijn, en anders hebben we een overheerlijk keuzemenu in het Restaurant!

De eerste dag starten we op met gezamenlijk ontbijten in de eetzaal onder het Restaurant en daar smeren we ook onze lunch voor de middag. De lunch eten we tijdens het wandelen. De wandeling van deze dag zal tussen de 17 – 20 km zijn. Na de wandeling hebben we vrije tijd bij de hutten en kunnen de honden even lekker bijslapen. Voor ons avondeten gaan we naar de wijnboer. Hier krijgen we overheerlijke Nederlandse wijnen te proeven, terwijl hij voor ons ook oven-verse pizza’s bakt!
De tweede dag is het met ontbijt en lunch hetzelfde verhaal. We maken wederom een heerlijke wandeling van 17-20km en na de wandeling is het nog even gezamelijk koffiedrinken. Daarna is het helaas alweer tijd om afscheid van elkaar te nemen!

 

2 persoons blokhut * ( 2 slaapkamers, delen optioneel €411 per persoon) €822,00
2 persoons blokhut, alleen * ( 1 persoon) €617,00
1 persoons trekkershut * €376,00
2 persoons trekkershut * €752,00

*maximaal 2 honden per hut mogelijk.

 

Je boeking is inclusief:

 • 2 Overnachtingen in de blokhut/trekkershut
 • Wijnproeverij
 • koffie/thee/frisdrank/sap bij ontbijt en lunch
 • 2x Ontbijt
 • 2x Lunch
 • 2x Diner
 • 3 Waanzinnige wandeltochten
 • Fruit/snacks/tussendoortjes
 • Hondensnacks

Niet inbegrepen:

 • Alle overige consumpties gedurende het verblijf
 • Reis van en naar de accommodatie
 • Consumpties onderweg bij eventuele bar/restaurants
 • Eten voor je hond

 

 

Bij vragen mail ons: dogtravelnl@gmail.com

 

Inschrijven kan door op deze link te klikken!

Reserveringen zijn op volgorde van betalingen die binnenkomen. Is je kamer betaald, ben je zeker van je plaats!

 

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).