Frankrijk

In Frankrijk zijn we actief in verschillende gebieden. Dit geeft ook een diversiteit aan mogelijkheden. Elk gebied geeft ook weer een andere uitdaging en mogelijkheden.
In Frankrijk zullen we speurweken en wandelweken geven.

Wat en waar zijn we actief in Frankrijk:

  • Vogezen, WandelMIDweken en Speurweken
  • Bugey, Wandelweken en Speurweken
  • Aveyron, WandelArrangement
De Vogezen is vanuit Raamsdonksveer ongeveer 600km rijden. Dit is een goede halve dag reizen en dan ben je op de accomodatie.
Met wandelen zullen we hier een MIDweek verblijven en met speuren zal dit een hele week zijn van zaterdag tot zaterdag, met uitzondering van het OUD&NIEUW speuren/wandelen.

In de Bugey zijn het voor het wandelen en het speuren, weken van zaterdag tot zaterdag. Dit is ongeveer 850km rijden. Je bent dus op je reisdag echt het grootste deel van de dag aan het rijden. Met het speuren zal er 1 vrije dag zijn, met het wandelen zullen er 2 vrije dagen zijn waarbij er ook echt rust in acht moet worden genomen voor de honden!

[binnenkort beschikbaar] In de Aveyron is er een Arrangement beschikbaar. Deze accomodatie ligt midden-zuid Frankrijk. Dit is via Parijs 1000km rijden, of als je net als on omrijdt, over de oostkand via Lyon 1100km rijden.
Deze accommodatie is beschikbaar als zelfstandig reizen pakket. Je kunt hier het hele jaar boeken inclusief je hond. Je krijgt dan een DOGTRAVEL wandelpakket en je kunt dan heerlijk alleen en toch totaal verzorgt op pad met je hond! Deze reis is geen groepsreis.
In de zomer 2024, is Nathascha in overleg beschikbaar als PRIVEgids bij deze accomodatie.[binnenkort beschikbaar]