Birgitta en Nikita

Voor de 2e keer mee naar de Eifel, wandelen met mijn lieve schat Nikita, een Labrador. Een prachtige omgeving.

De accommodatie is schoon, gezellig ingericht en de eigenaresse kookt geweldig. Een ontspannen sfeer en goed overleg met de groep. Nathascha legt goed uit wat we gaan doen, waar we gaan wandelen. De groep helpt elkaar met moeilijke stukken tijdens de wandeling.

Wat ik fijn vind is de ervaring die Nathascha heeft met honden. Rust in de groep met verschillende honden is belangrijk en die rust is er zeker. Tijdens de wandeling wordt er wat verteld over de historie van de plekken waar je langs loopt. Marit is meegegaan als gids. De samenwerking tussen Marit en Nathascha is geweldig, die 2 voelen elkaar super goed aan.

Ik verheug me al op mijn volgende reis bij Dogtravel.