Frankrijk, PELGRIMSTOCHT

Treed in de voetsporen van de Pelgrims. Wandelen over eeuwenoude paden waar je de geschiedenis voelt en de geuren van verse kruiden ruikt. Een heerlijk avontuur om samen met je hond aan te gaan!

DATA:14 september tm 21 september

Pelgrims waren sober. Sliepen op de grond en als ze geluk hadden in een grot waar het dan een beetje droog was bij regen of wat koeler was bij de hitte van de dag. Wij als moderne Pelgrims zullen in tenten, een eenvoudige ‘berkenkamer’ of het schattige TinyHouse verblijven! Ook zit er tijdens de Pelgrimstocht een overnachting in een pelgrimsgite bij omdat deze wandeling te lang is om in 1 dag te lopen en terug te keren naar ons verblijf.

Pony Jo zal ons gaan ondersteunen op de tweedaagse wandeling. Hij is een stoere bergpony en gewend aan wandelen met bepakking. Hij mag met zijn speciale werktuig onze slaapzakken dragen en wat eten voor de avond bij de pelgrimsgite.

Marjolein en Melissa, de gastvrouwen van La Foret du Dragon, gaan we naast de tocht naar La Chappelle de Manhaval als gids, ook tegenkomen als transfer voor bagage en personen. Niet alle wandelingen zullen we in een lus gaan lopen en daarom is er ook vervoer terug naar de locatie geregeld.

Het is zomer. En ik (Nathascha) ben jullie vaste gids bij elke wandeling. Ik wandel sinds 2016 in dit gebied en kan de meeste wandelpaden dromen. Uit ervaring kan ik vertellen, dat ondanks dat er misschien warm weer zal zijn, we daar in het programma de ruimte voor hebben om aan te passen zodat de honden altijd een goede koele wandeling heeft!

Vergeet geen kijkje te nemen bij het stukje FORET DOGTRAVEL ! De eerste boompjes zijn hier vlakbij de buitenkeuken gepland!

De maaltijden zijn allemaal Organic en lokaal verkregen! Wat past binnen onze duurzame gedachte. We zullen rijkelijk van deze voedzame maaltijden kunnen genieten en daarna samen met onze hond boven op de bergkam naar de duizenden sterren in de donkere nacht kunnen uitrusten voor de volgende wandeling!

Dit arrangement begint op zaterdagavond en duurt tot zaterdagochtend. Het arrangement is volledig verzorgd. Dat betekent dat na aankomst tot aan vertrek alle maaltijden zijn inbegrepen en er elke dag een wandeling onder begeleiding van een gids wordt verzorgd. Het is uiteraard mogelijk om een dag je eigen ding te doen. Dit kan ter plekke met de crew worden afgestemd. Voor deze wandelingen is een redelijke conditie een pluspunt, maar geen vereiste. We hebben voldoende ruimte in het programma om vaak te pauzeren om iedereen bij de groep te houden.

 

Pelgrimstocht Aveyron

Ruige gebergte in de Aveyron.

Je boeking is inclusief:
• 7 overnachtingen
5 gegidste wandelingen
1 Overnachting in de Pelgrimsgite
• Ontbijt
• Lunch om mee te nemen
• Diner
• Koffie en thee inbegrepen.
• RENSKE Snacks voor de hond.
• Diverse soorten fruit
• Toeristen belasting
• Vrije dag

Niet inbegrepen:
• Alle overige consumpties gedurende het verblijf
• Reis van en naar de accommodatie
• Boekingskosten en garantieregeling €30,00
• Consumpties onderweg bij eventuele bar/restaurants

 

Prijzen op basis van 2 personen pp. per accommodatie:

Pelgrimstocht TRY OUT Normaal:
Campingplaats € 787,00 € 937,50
Tipi/Tent huur € 807,00 € 957,50
Berkenkamer € 807,00
(meerprijs 1 pers €300,00)
€ 957,50
TinyHouse € 912,50 €1062,50

 

 

Pelgrimstocht Aveyron

Beekwandeling Aveyron

Bij vragen mail ons: dogtravelnl@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven kan door op deze link te klikken!

Reserveringen zijn op volgorde van betalingen die binnenkomen. Is je kamer betaald, ben je zeker van je plaats!

 

 

 

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).