Over Dogtravel

Dogtravel wandelvakanties

Wij organiseren wandelvakanties voor hondenliefhebbers. In 2002 hebben wij (toen; Bas en Marit) dit opgezet en met heel veel plezier uitgebreid. Van kampeerweekenden zijn we over gegaan naar huisjes en de wandelweekenden werden afgewisseld met trainingsarrangementen. Sinds een aantal jaar hebben we ons gericht tot avontuurlijke, volledig verzorgde wandelvakanties. Wij vinden het belangrijk dat onze arrangementen volledig verzorgd zijn en de wandelaar ook echt op vakantie is. Dat houdt in dat wij een uitgebreide catering hebben, van een compleet ontbijt en lunch tot ’s avonds een driegangendiner. En laten we onze vele tussendoortjes niet vergeten. Het is de wandelaar niet toegestaan mee te helpen bij de catering, want het is echt vakantie.

Onze medewerkers zijn er op ingesteld om dit “volledig verzorgd” concept uit te voeren. Het inschenken van de koffie, iets lekkers bij de lunch, als bezemwagen dienen; wij doen het allemaal voor onze gasten. Alleen het vervoer van en naar de locatie verzorg je zelf.

In 2007 is Bas overleden en dat was een moment om te kijken hoe en in welke vorm Dogtravel door zou kunnen gaan. De term “Bascatering” was zo’n ingeburgerde term dat we daar geen concessies in wilden doen. Sindsdien is er een uitgebreide groep van vrijwilligers. Deze vrijwilligers kennen Dogtravel erg goed. Ze gaan zelf ook als gast mee, zodat de kwaliteit van service alle vakanties even hoog is.

In 2012 zijn we overgestapt van kamperen naar huisjes. We houden het concept “volledig verzorgd” in ere door een centraal punt in te stellen waar we met de groep bijeen komen. Bijvoorbeeld voor de maaltijden, maar ook om de gezelligheid op te zoeken als je dat wilt. In 2014 is mijn nieuwe partner, Conrad, aangehaakt. Conrad is regelmatig in de catering aanwezig en is al net zo gehecht aan Dogtravel als ik zelf.

Ik hoop dat ik je nieuwsgierig heb gemaakt naar de wandelvakanties van Dogtravel. Bekijk op je gemak de website, of kijk eens op YouTube of Facebook. Je kan ons ook telefonisch of via e-mail benaderen voor vragen.

Graag tot ziens,

Marit van Hattem

gastvrouw