Over Dogtravel

Dogtravel wandelvakanties

In 2002 is Dogtravel opgericht door Marit. Zij heeft dit werk voor 20 jaar met plezier gedaan! Een mooi bedrijf, mooie reizen, spannende paadjes! Wie kent de ‘Marit-paadjes’ niet?

In 2022 heeft Marit haar laatste vakantie georganiseerd en besloten het reizen en wandelen op een andere manier weer te geven. Je kunt haar volgen via haar website: Wandelmenu.  En af en toe gaan jullie haar binnen Dogtravel zeker nog tegenkomen!

Eind 2022 zijn Marit en Nathascha samen gaan wandelen en zo kwam het idee om Dogtravel te laten bestaan. In Maart 2023 is Dogtravel officieel overgenomen door Nathascha. Nathascha is in basis afgestudeerd op het CIOS in Goes als ‘all-round sportinstructeur’ met als specialisme de vakken: Buitensport en Defensie&Overheid. Als gids in de bergen, en organiseren van evenementen is er ruime ervaring om Dogtravel 2.0 weer vol plezier voor mens en dier de reizen te organiseren!

Marit over de doorstart: “Nathascha is zeer ervaren in het organiseren van vakanties voor hondenliefhebbers. Ze is net zo gek op het maken van leuke routes en het vinden van mooie paadjes als ik, dus dat gaan jullie zeker leuk vinden.”

 

Ik hoop jullie graag terug te zien.