Duurzaamheid

Bij Dogtravel denken we graag na over manieren om te verduurzamen. We hebben nu twee pagina’s gecreëerd waarop je kunt lezen wat wij op dit gebied doen en wat onze toekomstplannen zijn!

 

Via de VvKR hebben we een samenwerking met Trees for All. Op deze website kun je zelf een boom planten of berekenen hoeveel CO2-uitstoot je genereert en dit compenseren door een boom te planten. Je kunt dit doen via de website en de code op de VvKR-website:
Trees for All en VvKR.

Verder kun je lezen hoe wij zowel op ons thuiskantoor in Nederland als tijdens onze reizen in het buitenland nadenken over duurzaamheid en hoe we continu streven naar verdere verduurzaming:
Duurzaamheid bij Dogtravel.

We zijn bijzonder trots op ons project in samenwerking met Marjolein van Foret du Dragon! In de eerste week van het nieuwe jaar gaan we onze eerste bomen planten. FORET DOGTRAVEL is hiermee een feit! Het meest geweldige is dat jij als Dogtraveler je individuele reis kunt boeken en deze bomen persoonlijk kunt bewonderen. Boek de reis inclusief het DOGTRAVEL-PAKKET en geniet van het beste van beide werelden:
FORET DOGTRAVEL.

 

Marjolein en Nathascha Brainstorm sessie in de natuur!