Veronique en Suus

Eifel weekend nov 2023
Veel geleerd, ook over mijn hond Suus!
Met de natte weersvoorspellingen zag ik het wat somber in. Zelf kan ik me erop instellen en kleden, maar mijn hond Suus is er absoluut geen fan van en haakt dan regelmatig af. Nou, niet tijdens dit speurweekend dus! (En niet omdat het droog bleef).
Op dag 1 verraste ze mij al met een prachtig kort, maar complexer spoor dan we ooit gelopen hadden. En op dag 2 wist ze in de strómende regen op een wat ouder spoor zelfs de sporenloper terug te vinden, toen deze zonder portofoon écht ‘vermist persoon’ was geworden.
Dat alles onder de kundige en prettige begeleiding van Natascha en Irene. Op een ontspannen wijze laten zij alle deelnemers op hun eigen niveau successen behalen en grenzen verleggen, waarbij ieders leerdoelen goed in beeld blijven.
De herberg waar we verbleven lag op een prachtige locatie. Ook in de herfst. De herberg was eenvoudig, maar de bedden waren goed, het sanitair prima en schoon en ik heb echt heerlijk gegeten.
Het was mijn eerste speurvakantie. Ik heb me direct ingeschreven voor de volgende!