Midweek Wateren (Drenthe)

 

Prachtige locatie met een afgesloten tuin

Prachtige locatie met een afgesloten tuin

De midweek Wateren wordt gelopen vanuit de prachtige groepsaccommodatie De Oude Meester in Wateren en is het perfecte arrangement om mooie plekjes van het Drentse landschap te zien. We lopen dagelijks wandelingen vanaf 15 km tot wat we met elkaar afspreken. Wil je niet zover? Dan kan je met de lunch terug naar de accommodatie en de middag zelf besteden. Let op: we lopen wel een normaal wandeltempo en niet het tempo van een grijze haren tocht.

Data: 26 – 29 oktober 2021

Programma

De midweek start op dinsdag om 16:00 uur. Na ontvangst van de gasten maken we een kennismakingswandeling. En daarna eten we een eenvoudige soepmaaltijd. Op woensdag beginnen we met een goed ontbijt. De catering komt ons onderweg lunch brengen en staat ook bij thuiskomt weer klaar met een hapje en drankje. Woensdag en donderdag is er ’s avonds een 3-gangen diner. Uiteraard wordt deze bereid door onze crew. Want gasten mogen niet meehelpen met koken.  We sluiten de midweek af op vrijdag rond 16 uur met een hapje, zodat niemand met een lege maag naar huis gaat.

Gids Marit

Gids Marit

Waterpret (foto van D. van den Boomen)

Waterpret (foto van D. van den Boomen)

Genieten in Wateren (foto van D. van den Boomen)

Genieten in Wateren (foto van D. van den Boomen)

Kamerindeling

In dit huis hebben we ruime 2-persoons slaapkamers. Houdt er dus rekening mee dat je hond goed bij je moet kunnen blijven liggen of zorg voor een bench. De kamers in het huis worden op inschrijving ingedeeld. Bij inschrijving kan je aangeven of je bij een ander wilt (die ook heeft ingeschreven). Door de kleine bezetting en de indeling van het huis is het niet mogelijk om alleen op een kamer te worden ingedeeld.

De kosten voor dit arrangement bedragen €310,-

inschrijven

 

Zandafgraving

Zandafgraving