KWF dagwandeling

Met veel verdriet hebben wij van dichtbij meegemaakt wat kanker kan aanrichten. Bas, de medeoprichter van Dogtravel, kreeg slokdarmkanker op zijn 36e. Geen roker, geen drinker, en dan toch zo ziek worden. Toen hij ruim een jaar later uitzaaiingen in zijn rug kreeg, wisten we dat er geen goede afloop zou zijn. Hij is overleden op 22 maart 2007. Dit was 1 dag voor de 4e verjaardag van Sebas, onze zoon.

Dogtravel – en met name de mensen die erbij zijn en de lol die we met elkaar hebben, biedt een uitlaatklep. Ik zelf ben hertrouwd in 2015 en heb naast een nieuwe man er ook een bonuszoon bij gekregen. Toch blijf ik me inzetten om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Ik zie namelijk ook hoe ontwikkelingen in de behandelmethodes en farmacie mensenlevens redt. Als ik kan bijdragen om anderen het verdriet te besparen, wat ik heb meegemaakt, is mij dat veel waard.

Kasteelhonden

Dogtravel organiseert 1 of 2 x per jaar een dagwandeling. Deelname aan de wandeling is gratis, maar we zetten wel een grote pot neer voor donaties.

Actie

Onze actie is geregistreerd via de website van het KWF. Je kunt bijdragen voor het KWF meenemen naar de wandeling, maar ook direct doneren via de website van het KWF. 

download

 

 

 

 

 

Volgende wandeling

De volgende wandeling is nog niet gepland

Houd de website en de Facebookpagina in de gaten voor updates. We proberen in juni 2022 1 of meerdere dagwandelingen te plannen.