Grijze haren

Tijdens een grijze haren tocht bepaalt de langzaamste baas of hond het tempo (met een minimum van 3 km / per uur). We lopen circa 13 km op een dag en houden vaker pauze dan tijdens een gewone wandelvakantie.  En of de grijze haren nu slaan op de grijze haren van de hond of het baasje…. dat maakt geen verschil.

We hebben momenteel nog geen nieuwe grijze haren tochten gepland.

Grijze haren weekend

Mooie onverharde paden

Mooie onverharde paden

vrijdagmiddag: Tussen 17:00 en 18:00 uur is het aankomst van de gasten. Onze crew staat klaar met koffie en thee en een lekker stuk gebak. Als iedereen er is, gaan we een stukje wandelen. Als een gast vertraagd is, kunnen we besluiten om eerst te gaan eten. Tijdens de eerste wandeling mogen de honden al snel los, zodat ze al loslopend met elkaar kunnen kennismaken. De maaltijd bestaat op vrijdagavond uit de keuze tussen 2 verse soepen met een stukje stokbrood en kaas.

Zaterdag: De crew bereidt het ontbijt terwijl de gasten rustig opstaan. We hebben een gevarieerd ontbijt met brood, diverse soorten beleg, yoghurt, musli en een eitje. Met speciale eetwensen houden we graag rekening. Tijdens het ontbijt spreken we af hoe laat we gaan wandelen. Meestal is dit rond 10:30 uur.  Halverwege de wandeling treffen we de catering die ons van lunch voorziet. De wandeling is circa 10 km. Als we ’s middags weer terug zijn op de accommodatie gaat iedereen meestal iets voor zichzelf doen. Rond 19:00 uur staat de tafel weer gedekt voor het diner. Met liefde bereid door onze crew. Gasten mogen niet meehelpen.

Zondag: Uiteraard beginnen we weer met een verzorgd ontbijt en smeert iedereen vandaag wel een lunchpakketje. De wandeling is circa 10 km. We hebben vandaag geen pauze onderweg, want de catering is op de locatie iets lekkers aan het bereiden voor als we terug zijn. Dit zijn soms pannenkoeken, soms een koud buffet. Dit is nog even een verrassing.

Zondagmiddag rond 17:00 uur zwaaien we iedereen weer uit.

Grijze haren midweek

Meestal hebben we ook een grijze haren midweek. hetzelfde concept als het weekend, maar dan een dagje extra.  Als je beide arrangementen achter elkaar boekt, krijg je de extra overnachting ertussen gratis. De midweek start maandags rond 17 uur en eindigt donderdags rond 17 uur.

Onze crew vindt het leuk de gasten te verwennen

Onze crew vindt het leuk de gasten te verwennen

Data en kosten

We hebben nog geen data gepland voor 2022. We wachten eerst af tot de situatie weer normaal is, zodat we lekker kunnen wandelen met een groep en met elkaar in een accommodatie kunnen verblijven.

inschrijven

Impressie van eerdere grijze haren tochten.

Grijs snoetje

Prachtig grijs snoetje

 

 

 

 

 

 

 

Grijs snoetje (foto van D. van den Boomen)

Grijs snoetje (foto van D. van den Boomen)

 

Bezemwagen

Waar de auto kan komen, kunnen we honden of mensen ophalen.