Gasselte

Heerlijk zwemwater

Heerlijk zwemwater

Gasselte is prachtig! En in 2020 gaan we weer heerlijk wandelen vanuit camping de Lente van Drenthe.

We verblijven in luxe safaritenten en de camping is gelegen vlak aan het bos en het hondenlosloop gebied.

Data 2020

5 – 7 juni 2020

Wegens de corona maatregelen is dit arrangement geannuleerd. Als de situatie weer normaal is, kijken we of we dit jaar nog een nieuwe datum kunnen vinden of dat we er in 2021 een geweldig seizoen van maken.

Kosten

De kosten voor het weekend bedragen 245,- euro per persoon. Direct inschrijven.

We ontvangen de gasten graag rond 18 uur en beginnen met een soepmaaltijd (eenvoudig, maar wel vers). We doen daarna een kennismakingswandeling van circa 3 km, zodat de honden elkaar loslopend wat beter leren kennen. Op zowel zaterdag als zondag is een wandeling van circa 15 – 18 km gepland, waarbij op een van de dagen langs het boomkronenpad komen. Op zondag sluiten we rond 16 uur af met een lekker hapje.

We zijn welkom op camping De Lente van Drenthe

De maaltijden worden verzorgd door onze crew

En natuurlijk staan we klaar met een pakje en hapje voor onderweg.

 

 

 

 

 

 

 

 

De accommodatie

De safaritenten hebben elk een 2-persoonsbed, 2 losse bedden en een stapelbed. Elke safaritent wordt gedeeld door 3 tot 4 gasten. In het 2-persoonsbed delen we alleen mensen in die elkaar kennen. De safaritenten bieden minder privacy dan de andere accommodaties die wij gebruiken, maar het is echt heerlijk luxe kamperen. De prachtige omgeving en camping (met zwembad) zijn een ideaal decor voor een perfect hondenweekend. En we zijn toch meer buiten dan binnen. Elke safaritent heeft een douche en toilet, en op het veldje is een klein toiletgebouw.

Safaritent

Om te voorkomen dat de honden er ’s nachts een feestje van gaan maken en omdat we dit hebben afgesproken met de verhuurder, willen we graag dat honden ’s nachts in een bench gaan of in ieder geval gegarandeerd op een eigen bed slapen. Als je hond gewoon in zijn eigen mandje slaapt, is dat prima.

Als jouw reutje graag overal zijn pootje tegen op tilt, is dit niet het geschikte arrangement.

Het is hier zo mooi!

Het is hier zo mooi!

Buiten eten

Buiten eten

Even pauze bij een hunebed

Even pauze bij een hunebed