Dogtravel arrangementen

Programma 2022

 

We hebben in 2021 2 reizen en een dagwandeling kunnen doen, maar we merken dat het heel lastig is. In veel accommodaties is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden en zijn we afhankelijk van een ieders eigen verantwoordelijk op gebied van vaccineren en testen. En dat is soms best wel lastig.

Zolang er vanuit de overheid het dringende advies is om met een maximum aantal mensen thuis of buiten te zijn, zullen wij geen nieuwe reizen plannen. Binnen het huidige concept van volledig verzorgde vakanties is dat namelijk niet uitvoerbaar. We zijn aan het nadenken over een ander concept, maar dat is nog niet concreet genoeg uitgewerkt.

Wat wel kan, is Dogtravel inhuren voor wandelingen met je eigen groep. Mits de groep voldoet aan de Corona richtlijnen qua aantal. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

 

Algemene informatie

Inclusief: Alle prijzen zijn inclusief overnachtingen én alle maaltijden. De wandelingen worden begeleid door een ervaren gids, die in bezit is van een dieren EHBO diploma en we hebben altijd een bezemwagen achter de hand voor als iemand opgehaald moet worden. Oftewel; onbezorgd wandelen.

Alle wandelingen zijn een combinatie van los en aangelijnd lopen. De gids geeft ter plekke de mogelijkheden aan.

Vanaf het begin in 2002 hebben wij een goede samenwerking met Prins Petfoods. Dit houdt in dat elke wandelaar een goed gevulde goodiebag krijgt.

Sparen voor korting: Je spaart punten voor elke kilometer die je loopt. Je hoeft niets bij te houden, dat doen wij voor je. Als je bij de 500 km bent aangekomen, behoor je tot “de club van 500“. Lees hier meer over de voordelen.

Wil je weten hoeveel kilometer jij bij Dogtravel hebt gelopen, check dan onze wandelteller.

inschrijven

 

Ubbergen

Afwisselend wandelen in Ubbergen

Crew

Een aantal van onze crew

De Geierlay brug

De Geierlay brug in Duitsland

 

Prachtige locatie in Ubbergen

Prachtige locatie in Ubbergen

Veranda in Wateren

Veranda in Wateren