Programma op maat

Wandelvakantie met eigen groep

Wil je een keer met  bijvoorbeeld leden van je eigen hondenschool of rasvereniging een weekend er op uit? Of gewoon met een eigen groep vrienden en vriendinnen. Een weekend of een week? Kamperen of toch liever in een groepsaccomodatie of in een hotel?

Er zijn vele mogelijkheden onder het motto: stel je eigen vakantie samen.

Wat heb je nodig?

– een groep van minimaal 10 personen

Jij zorgt voor de mensen en wij zorgen voor een volledig verzorgde wandelvakantie. De locatie, de wandelafstanden en eventueel het menu wordt in onderling overleg afgesproken

Prijzen?

De basisprijs is een standaard weekend / week zoals dit ook in ons programma staat. Als er extra’s bijkomen kan dit worden doorberekend. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wandeldag met eigen groep

Wel eens gedacht aan een wandeling als (onderdeel van) een teamuitje? Je kan ons ook inhuren voor een dagwandeling.   In overleg bepalen we de lengte van de wandeling en het gebied van de wandeling. Je krijgt een leuke gevarieerde wandeling, waarbij de gids vertelt over de omgeving en vaak plekjes laat zien die mensen uit de buurt niet kennen. Een dag enkel gidsen kost Є250,-. Dit is exclusief catering en inclusief BTW.

 

Wandeling

Onze gidsen weten de mooiste paadjes