Dogtravel – Club van 500

Definitie: de wandelaar die aan een zodanig aantal arrangementen heeft meegedaan dat het totaal van de wandelafstand meer dan 500 km bedraagt.

Wanneer behoor je tot de “Dogtravel – club van 500”
Dogtravel houdt bij elk arrangement bij hoeveel kilometer er dat arrangement wordt gelopen. Enige mate van inschatting hoort hier natuurlijk wel bij, want niet alle tochten worden met stappenteller of GPS gelopen. Maar door de loop van de tijd kunnen we de afstanden toch wel redelijk inschatten.

Bij onze klantgegevens tellen we per wandelaar het aantal kilometer van de gelopen tochten bij elkaar op. Indien een wandelaar met het totaal aantal kilometer boven de 500 komt, behoort de wandelaar tot de “Dogtravel – club van 500”.

Voor onze gasten die met de grijze haren tochten meelopen, wordt een aantal van 15 grijze haren tochten gelijk gesteld met 500 km.

In bijgaand overzicht kan je zien hoeveel kilometers wij voor jou hebben genoteerd.

Eretitel

Lidmaatschap van de club van 500 kan je beschouwen als een eretitel. Bij deze eretitel behoort een leuke set aanbiedingen.

Dogtravel club van 500* Jas met opdruk “club van 500”

* 10 % korting op alle boekingen bij Dogtravel.

* Bij uw vakantie bij Moulin de la Pommeray (Frankrijk), ontvangt u een fles champagne.

* 10% korting bij boeking van een week en 5% bij boeking van een korter verblijf bij Easterwood Gastenverblijf en Vakantiewoningen. Deze top kwaliteit huisjes en hondvriendelijke faciliteiten bieden een perfecte basis voor een heerlijke vakantie.

 

Het behalen van de 500 km wordt feestelijk gevierd.

 

Angelique op 500km

Het is elke keer een feestje als iemand over de 500km is.

Anja op 500 km in 2012