Annuleringen wegens corona maatregelen

Daar zit je dan op 23 maart met je gezin de verjaardag van onze oudste zoon te vieren (17 jaar al weer) en ondertussen staat de persconferentie aan. “Alle samenkomsten worden verboden” “Bij deze samenkomsten geldt dat deze alleen mogen doorgaan als alle hygiënemaatregelen ter bestrijding van het corona-virus in acht worden genomen en men 1,5 meter afstand tot elkaar kan houden.”

Het is voor ons onmogelijk om op de Dogtravel stijl een vakantie te houden én de 1,5 meter afstand te houden. Hoe gaan we dan wandelen? Of hoe serveren wij het eten uit? En wat zijn de risico’s voor onze gasten en voor onze crew? En willen we wel vakantie vieren als er zo’n pandemie aan de gang is?  Nee dus.

Inmiddels heb ik alle deelnemers van de arrangementen Ubbergse heuvelrug, Eiffel en Gasselte geïnformeerd dat die reizen niet door gaan. Met pijn in mijn hart, want wat hadden wij er zin in! Maar veiligheid voor alles! Iedereen krijgt de betaalde reissom weer terug betaald.

Iedereen veel sterkte en veiligheid voor jezelf en voor degene die je lief zijn!