Karin

BlitzDit jaar gaat onze Blitz voor het eerst mee op vakantie met dogtravel. De andere drie honden zijn al eerder mee geweest, zij weten inmiddels dat dit een feestje is voor hond en baas. Met een gezellige club mensen vier dagen aan de wandel waarbij het plezier van de honden met elkaar een bijzondere ervaring is. Dit alles onder de enthousiaste leiding van Marit van Hattem. Door haar loopt alles op rolletjes en overal is aan gedacht. Want dogtravelen is voor de baas echt vakantie. Je hoeft maar 1 ding te doen en dat is genieten. Alles is geregeld voor jou en je hond dus kun jij je aandacht helemaal op je hond(en) richten. Ik verheug me nu alweer op het knusse ontbijt, de catering onderweg, de gezamenlijke maaltijden waarbij er lekker nagekletst kan worden over de avonturen die de honden en baasjes meemaken tijdens de wandelingen. Marit en de crew zorgen ervoor dat je niks tekort komt en leggen je alle dagen in de watten. Jij komt helemaal tot rust tijdens deze verwenweekenden en/of midweek. Blitz, Billy, Nynke en Tiga gaan een midweek in Wateren (Drenthe) wandelen, we hopen jou en je doggies graag te ontmoeten.

 

Karin & John