Vaassen op de Veluwe

In de zomer van 2018 gaan we wandelen op de Veluwe vanuit het prachtige Vaassen.

Locatie

Via Quidam in Vaassen

Via Quidam in Vaassen

We verblijven in een voormalig klooster in hartje Vaassen. Vaassen ligt tussen Apeldoorn en Zwolle. Deze mooie locatie heeft een tuin waar we na de wandeling heerlijk buiten kunnen zitten. Perfect voor in de zomer. De Veluwe is een prachtige afwisseling tussen bos en heide. We kunnen mooi gebruik maken van de schaduw die de bossen biedt.

Deze accommodatie heeft 2-persoonskamers die door ons worden ingedeeld. Elke kamer heeft een wastafel. Douches bevinden zich in een losse ruimte (allen apart).

Weekend

Het weekend begint op vrijdagnamiddag rond 17 uur, waarbij we de gasten ontvangen met koffie / thee en wat lekkers. Als iedereen er is gaan we een kennismakingswandeling doen. Bij terugkomst hebben we een verse soepmaaltijd.

Vaassen1


Heerlijk wandelen

Zaterdag beginnen we met een uitgebreid ontbijt en wandelen we circa 17 – 20 km. De lunch wordt onderweg verzorgd door onze eigen crew. In de avond verzorgt de crew een heerlijk 3-gangen diner. U hoeft alleen maar aan te schuiven.

Op zondag is er weer een uitgebreid ontbijt en een wandeling van circa 15 km. We nemen vandaag een boterhammetje mee, en bij terugkomst is er een lekkere afsluiter.

Data en kosten

Dit weekend vindt plaats van 10 – 12 augustus  en zal doorgaan vanaf 4 deelnemers. De kosten bedragen € 245,- per persoon.

Elke wandeling eerst langs de crew met snoeppot

Elke wandeling eerst langs de crew met snoeppot

Groepsfoto bij kasteel Cannenburgh

Groepsfoto bij kasteel Cannenburgh