Midweek Wateren (Drenthe)

 

Prachtige locatie met een afgesloten tuin

Prachtige locatie met een afgesloten tuin

De midweek Wateren wordt gelopen vanuit de prachtige groepsaccommodatie De Oude Meester in Wateren en is het perfecte arrangement voor de sportieve wandelaar en sportieve hond. We lopen dagelijks wandelingen vanaf 15 km tot wat we met elkaar afspreken. Maar houd rekening met wandelingen tot 23 km.

Programma

De midweek start op maandag om 17:00 uur. Na ontvangst van de gasten maken we een kennismakingswandeling. En daarna eten we een eenvoudige soepmaaltijd. Op dinsdag beginnen we met een goed ontbijt. De catering komt ons onderweg lunch brengen en staat ook bij thuiskomt weer klaar met een hapje en drankje. Dinsdag en woensdag is er ’s avonds een 3-gangen diner. Uiteraard wordt deze bereid door onze crew. Want gasten mogen niet meehelpen met koken. De wandelingen variëren van 15 tot 23 km per dag. We sluiten de midweek af op donderdag rond 16 uur met een hapje, zodat niemand met een lege maag naar huis gaat.

Gids Marit

Gids Marit

Waterpret (foto van D. van den Boomen)

Waterpret (foto van D. van den Boomen)

Genieten in Wateren (foto van D. van den Boomen)

Genieten in Wateren (foto van D. van den Boomen)

Kamerindeling

In dit huis worden slaapkamers gedeeld met 2 tot 4 personen. Houdt er dus rekening mee dat je hond goed bij je moet kunnen blijven liggen of zorg voor een bench. De kamers (3 tot 4 personen) in het huis worden op inschrijving ingedeeld. Bij inschrijving kan je aangeven of je bij een ander wilt (die ook heeft ingeschreven). Door de kleine bezetting en de indeling van het huis is het niet mogelijk om alleen op een kamer te worden ingedeeld.

De kosten voor dit arrangement bedragen €295,-

inschrijven

 

Zandafgraving

Zandafgraving