Gasselte

Heerlijk zwemwater

Heerlijk zwemwater

In 2018 gaan we weer terug naar Gasselte. Ik heb het slapen in de safaritenten en het wandelen in de prachtige omgeving van Gasselte gemist. De mooie bossen en de grote zandafgravingen waar je je in Zuid Frankrijk waant.

De vorige keer hebben we ontdekt dat de grote zandafgraving is opengesteld en dit in combinatie met de  wijde bossen in de omtrek waar de honden op veel plek los mogen, is het  heerlijk wandelen.  We slapen in prachtige safaritenten op de gezellige camping “De lente van Drenthe”.

Datum:

15 – 17 juni 2018

De kosten voor het weekend bedragen 245,- euro per persoon. Direct inschrijven.

We ontvangen de gasten graag rond 18 uur en beginnen met een soepmaaltijd (eenvoudig, maar wel vers). We doen daarna een kennismakingswandeling van circa 3 km, zodat de honden elkaar loslopend wat beter leren kennen. Op zowel zaterdag als zondag is een wandeling van circa 15 – 18 km gepland, waarbij op een van de dagen langs het boomkronenpad komen. Op zondag sluiten we rond 16 uur af met een lekker hapje.

We zijn welkom op camping De Lente van Drenthe

Bij slecht weer bouwen we 1 tent om tot eetruimte

En natuurlijk staan we klaar met een pakje en hapje voor onderweg.

 

 

 

 

 

 

 

 

De accommodatie

De safaritenten hebben elk een 2-persoonsbed, 2 losse bedden en een stapelbed. Elke safaritent wordt gedeeld door 3 tot 5 gasten. In het 2-persoonsbed delen we alleen mensen in die elkaar kennen. De safaritenten bieden minder privacy dan de andere accommodaties die wij gebruiken, maar het is echt heerlijk luxe kamperen. De prachtige omgeving en camping (met zwembad) zijn een ideaal decor voor een perfect hondenweekend. En we zijn toch meer buiten dan binnen. Elke safaritent heeft een douche en toilet, en op het veldje is een klein toiletgebouw.

Safaritent

Om te voorkomen dat de honden er ’s nachts een feestje van gaan maken en omdat we dit hebben afgesproken met de verhuurder, willen we graag dat honden ’s nachts in een bench gaan of in ieder geval gegarandeerd op een eigen bed slapen. Als je hond gewoon in zijn eigen mandje slaapt, is dat prima.

Als jouw reutje graag overal zijn pootje tegen op tilt, is dit niet het geschikte arrangement.

Het is hier zo mooi!

Het is hier zo mooi!

Buiten eten

Buiten eten

Even pauze bij een hunebed

Even pauze bij een hunebed