Frankrijk, Vogezen

We gaan weer naar Frankrijk!

In het prachtige najaar gaan we naar de prachtige Vogezen. Op een hele hondvriendelijke plek gaan we genieten van 3 dagen wandelen, met 4 overnachtingen. De wandelingen zijn circa 15 – 20 km, maar kunnen vanwege de hoogteverschillen wel pittig aanvoelen. Gelukkig is er daarna tijd genoeg om te ontspannen in de mooie accommodatie en te genieten van de heerlijke maaltijden die onze gastvrouw voorzet. Deze locatie heeft zelfs een buurman die massages aanbiedt, dus voor de wandelafstand hoef je het niet te laten.

Lokatie FrankrijkAccommodatie

Anders dan bij de andere dogtravel weekenden, maken we voor deze reis gebruik van de maaltijden van de accommodatie. Uiteraard hebben we ze uitgeprobeerd en dat was zo voortreffelijk dat we hier graag met Dogtravel heen gaan. De keuken van de accommodatie maakt gebruik van zoveel mogelijk streek- en natuurlijke producten en draait ook de hand niet om voor vegetarische of aangepaste maaltijden. En qua hoeveelheden doet het niet onder voor wat wij jullie altijd hebben voorgezet. Oh,  ik zelf vond het brood fantastisch. Ik moest direct denken aan het Basbrood van de vroegere jaren, want op deze accommodatie bakken ze zelf het brood. Heerlijk!

Wat wel even anders is, is het serveren van drank en limonade. Normaal zit dit inclusief de prijs, maar bij deze reis nemen we het af van de accommodatie. Dat betekent dat de reissom exclusief drank en limonade is. Wel inclusief koffie en thee. Dit wordt voor hele schappelijke prijzen verkocht.

Vakantie

Wij ontvangen jullie graag op woensdag namiddag 30 oktober. We hebben dan de hele donderdag, vrijdag en zaterdag om te wandelen. Zondagochtend zwaaien we iedereen weer uit. De locatie is circa 6 uur rijden vanaf Nederland.

De kosten van deze reis bedragen €355,- per persoon en is dus inclusief 4 overnachtingen, 4 x alle maaltijden, maar exclusief (fris)drank. Alle kamers zijn 2-persoonskamers (2 losse 1-p bedden) waarbij eigen kamer eigen sanitair heeft.

Onze Dizzle