Duitsland Kastellaun

Geierlay hangbrug (foto AJ vd Willigen)In 2018 gaan we weer over de grens wandelen. Ongeveer 2,5 uur rijden (vanaf Nijmegen) is het prachtige gebied de Hunsrück. Dit is een laaggebergte in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. We hebben hier vorig jaar een crewvakantie gehouden en wisten toen zeker dat we hier ook graag met gasten komen wandelen.

Spectaculair hier is de Geierlay hangbrug. Dit is een brug van bijna 400 meter lang, 100 meter hoog. De brug komen we tegen langs de route, zodat iedereen zelf kan kiezen er wel of niet overheen te gaan. Voor de route is het niet verplicht hoor, want niet alle honden vinden dit leuk. Maar als je er overheen gaat, moet je ook weer terug :-)

Accommadatie

We hebben een groepsaccommodatie met een aantal 1-persoons en een aantal 2-persoonskamers.  Normaal hanteren we daarvoor geen aparte tarieven, maar omdat deze vakantie 4 overnachtingen bevat, maken we toch een verschil in prijs. Een 1-persoonskamer (met een groot dubbel bed) is € 380,- en een 2-persoonskamer (losse bedden) is € 355,-. De 1-persoonskamers zijn ook geschikt voor stellen. In dat geval geldt het 2-persoonstarief.

In het huis zijn 2 badkamers, beide voorzien van wastafel en douche.

 

Mooie banken onderweg

Mooie banken onderweg

Arrangement

Wij ontvangen jullie graag op vrijdagavond 4 mei. Die avond doen we een kleine kennismakingswandeling. Zaterdag t/m maandag hebben we elke dag een ruime dagwandeling (15 tot 20 km). Op dinsdag 8 mei hebben we een korte wandeling. Aan het eind van de middag sluiten we het arrangement af en uiteraard sturen we niemand met een lege maag naar huis. We lopen trouwens niet alle wandelingen vanaf de accommodatie. Op sommige dagen rijden we even een klein stukje, zodat we op net alle mooie plekjes in de buurt kunnen wandelen.

 

Gezellig met elkaar aan tafel

Gezellig met elkaar aan tafel

Achterzijde huis Kastellaun

Achterzijde huis Kastellaun

Bijzonder bos met paadjes over omgevallen bomen

Bijzonder bos met paadjes over omgevallen bomen