Duitsland

Geierlay hangbrug (foto AJ vd Willigen)In 2019 gaan we weer over de grens wandelen. Ongeveer 2,5 uur rijden (vanaf Nijmegen) is het prachtige gebied de Hunsrück, het oostelijke deel van de Eiffel. Dit is een laaggebergte in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. We zijn in 2018 hier een aantal keer geweest en in 2019 hebben we een andere accommodatie, zo’n 40 km terug naar het westen.

We houden absoluut de spectaculaire Geierlay hangbrug in het programma. Dit is een brug van bijna 400 meter lang, 100 meter hoog. De brug komen we tegen langs de route, zodat iedereen zelf kan kiezen er wel of niet overheen te gaan. Voor de route is het niet verplicht hoor, want niet alle honden vinden dit leuk. Maar als je er overheen gaat, moet je ook weer terug :-)

Accommadatie

We hebben een groepsaccommodatie met een aantal 1-persoons en een aantal 2-persoonskamers .  We hanteren aparte tarieven voor de 1 en 2-persoonskamers. Een 1-persoonskamer is € 395,- en een 2-persoonskamer (losse bedden) is € 355,-. De 1-persoonskamers zijn ook geschikt voor stellen. In dat geval geldt het 2-persoonstarief.

Arrangement

Wij ontvangen jullie graag op zondagavond 28 april. Die avond doen we een kleine kennismakingswandeling. Maandag t/m woensdag hebben we elke dag een ruime dagwandeling (15 tot 20 km). Op donderdag 2 mei hebben we een korte wandeling. Aan het eind van de middag sluiten we het arrangement af en uiteraard sturen we niemand met een lege maag naar huis. We lopen één dag de wandeling niet vanaf de accommodatie, maar rijden even een stukje zodat de mooie wandeling bij de hangbrug kunnen maken.

 

Muhle